- M E G H Í V Ó -

Oxygen Naphegy - MediLLium Orvosi Tudásmérnökség 

Zártkörű V.I.P. bemutató nap

2022. november 22. 09.00 - 11.00


Kedves Érdeklődő!

Különleges eseményre invitálva szeretettel meghívjuk az Oxygen Naphegy és a MediLLium Orvosi Tudásmérnökség stratégiai együttműködésének zárt körű bemutatójára!

Ha velünk tart megtudhatja miért a medical fitness lett a XXI. sz. szabadidős mozgáskultúrájának megatrendje és hogyan válik ennek legjobb hazai otthonává az Oxygen Naphegy központja?

Önt - mint jelenlegi ügyfelünket, vagy érdeklődő vendégünket - az elsők között szeretnénk informálni a mérnöki precizitású edzéstervezés és az orvosi kontroll alatt végzett mozgásterápia előnyeiről, valamint kockázat nélkül tesztelheti, tapasztalhatja meg a stratégiai együttműködés gyakorlati eredményeit!

Az orvosi tudásmérnökség az élsport, az olimpikonok precíz edzésmenedzsmentjét hozza el a szabadidősport világába, évtizedes szakmai múlttal, 40.000.000 millió adat elemzésének tapasztalatával, számos szakmai díjak birtokában.

Mindezt az Oxygén Naphegy világszínvonalú infrastruktúrájának helyszínén és a medical fitness képzésen résztvett tréner specialistáik részvételével tapasztalhatják meg a programhoz csatlakozók.

A zárt körű bemutatón azt is eláruljuk, hogy a legújabb genetikai kutatások eredményeit hogyan lehet azonnal használható gyakorlati haszonná váltani és a bélműködés egyensúlytalansága hogyan befolyásolja a testsúlykontroll sikerét, sőt krónikus betegségeink lefolyását.

Megismerheti továbbá hazánkban - csak a közös együttműködés keretében - elérhető csúcstechnológiás különlegességeket is, valamint a bátrak egy gyors tájékozódó fittségi mérésen is részt vehetnek - karosszékben ülve!

Várjuk a bemutatón, győződjön meg hogyan tudná életmód- és edzési hatékonyságát megsokszorozni, mindezt akár a személyes edzőtermi orvosi jelenlét biztonságában, valamint milyen módon tudná ezt kockázat és elkötelezettség nélkül tesztelni, kipróbálni?

Alábbiakban tekintse meg a bemutató nap programját, majd az alatta lévő regisztrációs sávban jelezze részvételi szándékát.

Jelentkezési határidő: 2022. november 19.

Cím: Oxygen Naphegy - 1016 Budapest, Naphegy u. 67.9.00 - 9.15: Köszöntő, MediLLium - Oxygén Naphegy stratégiai szövetség

9.15 - 9.30: MediLLium bemutatkozás - melyek a sikeres életmódváltók közös tulajdonságai?

9.30 - 9.50: Medical Fitness: Adatból Érték - Mozgásban a Tudomány!

 • Rehabilitáció, mozgásterápia, fitness és gyógytorna - mi a közös nevező?
 • Program 1.0 - Orvosi szintű biztonság az edzőteremben 
 • Program 2.0: Orvosi tudásmérnökség és a precíziós edzéstervezés tudománya - az adatok hatalma
 • MediLLium Univerzum: a szabadidősport olimpikonjai - hova tartozunk és a csoportlélektan lehetőségei?
 • MediLLium Extra:

 1. Anti-aging 2022 - Elixír helyett, avagy a fiatalság megőrzésének (epi)genetikai módszerei
 2. Bélben az igazság? - milyen titkokat rejteget a bélflóránk, avagy megvan a testsúlykontroll szent Grálja?

  9.50 - 10.00: VIP részvételi programok, tesztelés és próba lehetőségek

  10.00 - 10.15: Kávészünet

  10.15 - 10.45: Csúcstechnológiás élő bemutatók és önkéntes fittségi mérés

  10.45 - 11.00: Kérdések és válaszok - valamint a MediLLium meglepetés ajándéka, kizárólag a bemutató nap résztvevőinek...


  Kérjük, alábbiakban adja meg nevét és email címét a bemutató napon való részvételének jelzése érdekében. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és elküldjük a további részleteket. 

  Bízunk szíves megjelenésében.

  Jelentkezési határidő: 2022. november 19.